محل تبلیغات شما
مواد قندی و تاثیر آن در پوسیدگی دندان از عوامل مهم ایجاد کننده پوسیدگی، کربوهیدراتهای قابل تخمیر هستند (مواد قندی یا نشاسته های پخته). قندهای موجود در مواد غذایی مختلف یا نوشیدنی ها دارای خاصیت پوسیدگی زایی متفاوتی می باشند. میزان پوسیدگی زایی مواد قندی موجود در خوراکیها قندهای موجود در میوه ها و سبزیجات و غذاهای حاوی نشاسته پخته مثل برنج و سیب زمینی دارای خاصیت پوسیدگی زایی پایین می باشند. قندهای موجود در فرآورده های لبنی (شیر و مشتقات آن) غیرپوسیدگی زا

فلوراید چیست؟ مزایا و معایب آن

بوی بد دهان را چگونه از بین ببریم؟

ساختمان دندان و مینای دندان

مواد ,پوسیدگی ,قندی ,موجود ,قندهای ,زایی ,موجود در ,مواد قندی ,پوسیدگی زایی ,قندهای موجود ,خاصیت پوسیدگی ,دارای خاصیت پوسیدگی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها